Om os

Murermester Claus Davidsen ApS har siden 1994 leveret professionelle løsninger inden for alle former for badeværelser. Vi stiller krav til vore egne arbejdsvilkår, og vi stiller krav til vore partneres – f.eks. arbejder vi kun sammen med faguddannede håndværkere.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Vi udfører en lang række forskellige opgaver inden for murerservice, renovering og istandsættelse.

Vi dækker hele Nordsjælland og omegn, og kører også gerne til din opgave i bl.a. Virum, Farum og Værløse.

Ved håndværkerservices udføres renoveringer og istandsættelser med størst fokus på kvalitet.

- Din pålidelige murer i Hillerød og Virum​

Vi er dedikerede til at levere førsteklasses murerservice og murerarbejde, uanset om det drejer sig om badeværelser, udendørs trapper, fugereparationer, nybygning og tilbygning samt facadearbejde. Med års erfaring og et passioneret team af dygtige murere er vi klar til at løse alle dine murerbehov på en professionel og pålidelig måde.

Derfor skal du vælge Murermester Claus Davidsen ApS

Ved at vælge os som din murerpartner er du garanteret en professionel og pålidelig service med fokus på kvalitet og detaljer. Vi prioriterer kundetilfredshed og stræber altid efter at levere det bedste resultat, der opfylder dine forventninger. Vores erfarne og passionerede murere er dedikerede til at skabe smukke og holdbare løsninger, der vil stå i mange år fremover. Med Murermester Claus Davidsen ApS får du en samarbejdspartner, du kan stole på, og som leverer enestående murerservice til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os og hør mere om vores arbejde

Vil du høre mere om, hvordan vi kan forny murerarbejdet hjemme ved dig? Eller vil du have os til at kigge på dit badeværelse? Uanset hvad du skal bruge en murer til, så kommer vi gerne ud og hjælpe dig. Vi kan også udforme dig et tilbud på opgaven, når vi kender til omfanget.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvordan vi kan forny murerarbejdet hjemme ved dig? Eller vil du have os til at kigge på dit badeværelse? Uanset hvad du skal bruge en murer til, så kommer vi gerne ud og hjælper dig.