Få et nyt badeværelse designet efter dine behov

Murermester Claus Davidsen ApS har siden 1994 leveret professionelle løsninger inden for alle former for badeværelser. Vi stiller krav til vore egne arbejdsvilkår, og vi stiller krav til vore partneres – f.eks. arbejder vi kun sammen med faguddannede håndværkere.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Vi udfører en lang række forskellige opgaver inden for murerservice, renovering og istandsættelse.

Vi dækker hele Nordsjælland og omegn, og kører også gerne til din opgave i bl.a. Virum, Farum og Værløse.

Ved håndværkerservices udføres renoveringer og istandsættelser med størst fokus på kvalitet.

Vi hjælper dig med at bygge dit drømmebadeværelse

Drømmer du om at få lavet et nyt badeværelse, hvor hvert enkelt hjørne er tilpasset dine specifikke ønsker og behov? Med et nyt badeværelse kan du selv være med til at bestemme, hvilke fliser og klinker, der skal lægges, hvordan vandhane, bruser og toilet skal placeres, og hvilket overordnet udtryk du ønsker. Og ved Murermester Claus Davidsen ApS er vi klar til at gøre badeværelsesdrømmen til virkelighed.

Vi holder til i Hillerød, men kører rundt til kunder i hele området, herunder Virum og Lyngby-Taarbæk Kommune, med at bygge nyt badeværelse. Uanset om du vil have bygget et stort eller lille badeværelse, så klarer vi opgaven for dig.

Nyt bad med moderne løsninger

Med mere end 30 års erfaring fra murerbranchen har vi opbygget et stort kendskab til byggeopgaver med nye badeværelser. Vi har derfor godt styr på vores håndværk og kan levere kvalitetsarbejde med langtidsholdbare resultater på ethvert badeværelsesprojekt. Vi tilbyder desuden også renovering af badeværelse.

Vi ønsker dog samtidig at følge med de seneste tendenser. Derfor holder vi os opdaterede på de nyeste trends inden for badeværelser, så vi kan hjælpe dig med et nyt badeværelse fuld af moderne løsninger. Vi bygger badeværelser i et stort udvalg af designs og udtryk, og vi rådgiver dig gerne igennem processen, så du får præcist det badeværelse, du drømmer om.

Kontakt os og få et tilbud på et nyt badeværelse

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan løfte opgaven med at bygge nyt badeværelse for dig? Eller vil du have et tilbud på din opgave? Så kontakt os endelig og fortæl os om, hvad du har brug for hjælp til. Vi er altid klar en uforpligtende snak om dine ønsker til et nyt badeværelse, så vi i fællesskab kan lægge en plan, der kan indfri dem. Og når planen er lagt, udformer vi dig gerne et tilbud på opgaven.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvordan vi kan forny murerarbejdet hjemme ved dig? Eller vil du have os til at kigge på dit badeværelse? Uanset hvad du skal bruge en murer til, så kommer vi gerne ud og hjælper dig.