Se vores
kompetencer

Vi har udført arbejde i det der populært kaldes det grønne område i 30 år.

Det vil sige at vi, ud over Hillerød, også meget gerne
udfører murerarbejde i Lyngby Taarbæk kommune og i alle omegnskommuner omkring. Lyngby, Virum, Birkerød, Holte og omegn er alle områder vi kommer i på ugentlig basis, og har derfor kortest “udrykningstid” i dette område.

Gode råd er gratis

Sig til hvis du ønsker hjælp eller et godt råd. Vi hjælper dig godt i gang, og giver dig overblik over de værste fælder.

Badeværelser

Nyt badeværelse eller renovering af gammelt badeværelse, er vores absolutte speciale. Vi har renoveret og opsat et stort antal badeværelser både hos private, institutioner og virksomheder, store som små. Vores erfaring og ekspertise gør, at vi altid kan levere kvalitetsarbejde til konkurrence dygtige priser, og at vi altid sørger for at byggetiden, bliver minimeret til mindst mulig gene for vore kunder. Vi medvirker altid gerne med udformninger af baderum.

Nybygninger, om- & tilbygninger

Vi udfører alt indenfor om- og tilbygninger stort som småt, enkelt og avanceret altid med rådgivere fra Danske Tegl- og mørtelproducenter, hvilket gør at kvalitets- samt miljøkravene altid vil blive opfyldt. Vi har mange vidt omspændende projekter bag os, og vores dygtige og troværdige samarbejdspartnere, som vi bestræber os på at anvende fra opgave til opgave, er med til at sikre en smidig og sammenhængende byggeproces. Kvaliteten er altid i højsædet.

Created with Sketch.

Omfangsdræn

Vi har mange års erfaring erfaring med etablering og reparation af dræn. Er der problemer med fugt i kælderen, så kontakt os og få professionel hjælp. Tit og ofte følger der også udskiftning af regnvandsbrønde med.

Tag & Facaderenovering

Der er efterhånden kommet mange moderne renoveringsmetoder frem, som giver mangeartede opgaver indenfor tag - og facaderenovering samt vedligeholdelse af al slags bebyggelse.

Forsikringsskader

Vi har et godt og velafprøvet samarbejde med mange forsikringsselskaber og udfører alle former for forsikringsskader.

KUNDEMØDE

Book forslag til møde

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt!