RING: 
+45 5379 3737 

Vores Kompetencer

KOMPETENCER: 

 

  • Badeværelser: Nyt badeværelse eller renovering af gammelt badeværelse, er vores absolutte speciale. Vi har renoveret og opsat et stort antal badeværelser både hos private, institutioner og virksomheder, store som små. Vores erfaring og ekspertise gør, at vi altid kan levere kvalitetsarbejde til konkurrence dygtige priser, og at vi altid sørger for at byggetiden, bliver minimeret til mindst mulig gene for vore kunder. Vi medvirker altid gerne med udformninger af baderum.
  • Tag & Facaderenovering: Der er efterhånden kommet mange moderne renoveringsmetoder frem, som giver mangeartede opgaver indenfor tag - og facaderenovering samt vedligeholdelse af al slags bebyggelse. 
  • Omfangsdræn: Vi har mange års erfaring erfaring med etablering og reparation af dræn. Er der problemer med fugt i kælderen, så kontakt os og få professionel hjælp. Tit og ofte følger der også udskiftning af regnvandsbrønde med.
  • Nybygninger, om- & tilbygninger:  Vi udfører alt indenfor om- og tilbygninger stort som småt, enkelt og avanceret altid med rådgivere fra Danske Tegl- og mørtelproducenter, hvilket gør at kvalitets- samt miljøkravene altid vil blive opfyldt. Vi har mange vidt omspændende projekter bag os, og vores dygtige og troværdige samarbejdspartnere, som vi bestræber os på at anvende fra opgave til opgave, er med til at sikre en smidig og sammenhængende byggeproces. Kvaliteten er altid i højsædet.
  • Forsikringsskader: Vi har et godt og velafprøvet samarbejde med mange forsikringsselskaber og udfører alle former for forsikringsskader.

 

Vi udfører arbejde i det der populært kaldes det grønne område. Det vil sige at vi meget gerne udfører murerarbejde i Lyngby Taarbæk kommune og i alle omegnskommuner omkring. Lyngby, Virum, Birkerød, Holte og omegn er alle områder vi kommer i på ugentlig basis, og har derfor kortest "udrykningstid" i dette område.

Gode råd er gratis

Sig til hvis du ønsker hjælp eller et godt råd. Vi hjælper dig godt i gang, og giver dig overblik over de værste fælder.

_mg_2963.jpg

Book forslag til et møde.

Du kan her booke et forslag til et uforpligtende møde om tilbud eller besigtigelse af en mulig opgave, så det passer bedst ind i dit program. Vi laver et overblik i fællesskab og finder den løsning, der passer dig optimalt tids- og budgetmæssigt.

Kundemøde

 

 
Clear Selection

 
Murermester Claus Davidsen ApS | Furesø Parkvej 8 | 2830 Virum | Telefon: +45 5379 3737 | Email: kontakt@murerhaandvaerk.dk