RING: 
+45 5379 3737 

Murerarbejde med mening

Vi er ærekære og pertentlige ned til allersidste fuge, og vores arbejde har kun ét mål: du skal være tryg ved det, vi leverer. Også på sigt. Så enkelt er dét.

Udover at vores løsninger skal skabe tryghed for dig, skal de også skabe tryghed for de samarbejdspartnere, vi har valgt at arbejde sammen med. Vi stiller krav til vore egne arbejdsvilkår, og vi stiller krav til vore partneres – fx arbejder vi kun sammen med faguddannede håndværkere.
Som vi ser det skal pris, kvalitet og samfundsansvar gå hånd i hånd. Tryghed avler tryghed, og tryghed for alle parter er grundlag for løsninger, der holder. Og en god handel.

Der er sandsynligvis dem, der vil udlægge vores holdninger som temmelig sort/ hvide. Til gengæld laver vi kun arbejde på regning og gennemsigtige aftaler. Sagt på moderne dansk leverer vi et stykke arbejde, der er etisk og samfundsmæssigt forsvarligt, samtidig med at det gør din ejendom mere værd, og vi bidrager til den store fælles kasse.
Sagt med lidt jævnere ord, kan man kalde det ærlighed.

Gode råd er gratis

Sig til hvis du ønsker hjælp eller et godt råd. Vi hjælper dig godt i gang, og giver dig overblik over de værste fælder.

_mg_2963.jpg

Book forslag til et møde.

Du kan her booke et forslag til et uforpligtende møde om tilbud eller besigtigelse af en mulig opgave, så det passer bedst ind i dit program. Vi laver et overblik i fællesskab og finder den løsning, der passer dig optimalt tids- og budgetmæssigt.

Kundemøde

 

 
Clear Selection

 
Murermester Claus Davidsen ApS | Furesø Parkvej 8 | 2830 Virum | Telefon: +45 5379 3737 | Email: kontakt@murerhaandvaerk.dk