Badeværelse Hillerød og omegn

Vi udfører nye badeværelser i høj kvalitet, men vi udfører også renovering og modernisering af gamle.

Nyt badeværelse i Hillerød eller renovering af badeværelse, er vores absolutte speciale. Vi har renoveret og opsat et stort antal badeværelser både hos private, institutioner og virksomheder, store som små. Vores erfaring og ekspertise gør, at vi altid kan levere kvalitetsarbejde til konkurrence dygtige priser, og at vi altid sørger for at byggetiden, bliver minimeret til mindst mulig gene for vore kunder. Vi medvirker altid gerne med udformninger af baderum.

Gode råd er gratis

Sig til hvis du ønsker hjælp eller et godt råd. Vi hjælper dig godt i gang, og giver dig overblik over de værste fælder. Hvis du ønsker et badeværelse i Hillerød, så kontakt os. 

Nyt Badeværelse

Drømmer du om nyt badeværelse? Det kan være en stor investering, men det er også en investering, der vil være godt givet ud i længden. En renovering af badeværelse vil ikke kun øge værdien af dit hjem, men det vil også gøre dit hverdagsliv nemmere og mere behageligt.

Nyt badeværelse er en af vores absolutte specialer. Vi har opsat et stort antal badeværelser både hos private, institutioner og virksomheder, store som små. Vores erfaring og ekspertise gør, at vi altid kan levere kvalitetsarbejde til konkurrence dygtige priser, og at vi altid sørger for at byggetiden, bliver minimeret til mindst mulig gene for vore kunder. Vi medvirker altid gerne med udformninger af baderum.

Renovering af badeværelse

Er du træt af dit gamle og slidte badeværelse? Drømmer du om at få et nyt og moderne badeværelse, der vil tilføje værdi og luksus til dit hjem? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Vi tilbyder høj kvalitetsbadeværelser til en god pris.
Der er mange ting, du kan gøre for at forny dit badeværelse. Måske ønsker du at udskifte badekarret med en stor bruseniche, eller måske vil du gerne have nye klinker. Uanset hvad du ønsker, så kan vi hjælpe dig med at få dit drømmebadeværelse. Vi har et dygtigt team af håndværkere, der har mange års erfaring med renovering af badeværelser. Vi vil arbejde sammen med dig for at sikre, at du får et badeværelse, der opfylder dine ønsker og behov. Vi tager os af alt fra rådgivning og design til selve renoveringen.